Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συνάντηση, με κηδεμόνες, για τους J. Button και S. Perez

Προηγήθηκε θεαματική μάχη με μικροεπαφή των Jenson Button και Sergio Perez στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ακολούθησαν κατηγορίες εκατέρωθεν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και στο τέλος, παρουσία του επικεφαλής της McLaren, Martin Whitmarsh, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο συμβάν.

Σε μια «κεκλεισμένων των θυρών» συνάντηση, παρουσία και της διοίκησης της McLaren, έλυσαν τις όποιες διαφορές τους οι Jenson Button και Sergio Perez, σχετικά με τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Μετά την επαφή που είχαν στην… επιθετική μονομαχία η οποία κράτησε αρκετούς γύρους στην πίστα του Sakhir, οι δυο πιλότοι αντάλλαξαν κατηγορίες μετά το τέλος του αγώνα. Η επέμβαση του επικεφαλής της ομάδας, Martin Whitmarsh αλλά και του Sam Michael, ήταν άμεση προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι μέχρι το Grand Prix της Ισπανίας το θέμα θα έχει λήξει.

«Οι Jenson και Checo είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους σε εμάς, και στη συνέχεια τους υποδείξαμε τη θέση της ομάδας» δήλωσε ο S. Michael προσθέτοντας ότι «…η θέση αυτή είναι απλή. Η McLaren επιτρέπει στους οδηγούς της να αγωνίζονται σκληρά και δίκαια, και ως αντάλλαγμα ζητάει από αυτούς να την σέβονται, να της έχουν εμπιστοσύνη και να μην επιτρέπουν παρενέργειες».

Ο S. Michael αποκάλυψε ότι μέσω της συζήτησης και οι δύο πιλότοι παραδέχτηκαν ότι θα μπορούσαν να χειριστούν καλύτερα το συμβάν στον αγώνα, ενώ σημαντικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε το ότι η McLaren δεν επενέβη εκείνη τη στιγμή, μέσω του team radio, δίνοντας εντολή σε κάποιον πιλότο.

«Ο Checo ήταν δικαιολογημένα ευχαριστημένος από την απόδοσή του, αλλά ο ίδιος εκτίμησε ότι κάποιες φορές κόντεψε να ξεπεράσει το όριο. Ομοίως ο Jenson παραδέχτηκε ότι στη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν στιγμές που αντέδρασε πιο έντονα από ό,τι έπρεπε. Μαζί εξετάσαμε όλες τις λεπτομέρειες του ζητήματος – το ακριβές περιεχόμενο του οποίου δεν είναι κατάλληλο για δημόσια συζήτηση», κατέληξε ο S. Michael.

auto.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024