Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Aventador 50 Anniversario: Χρυσό ιωβηλαίο ταχύτητας

Lamborghini Aventador 50 Anniversario: Χρυσό ιωβηλαίο ταχύτητας

Η ιταλική φίρμα γιορτάζει τα πενήντα της χρόνια και παρουσιάζει, από το “floor” της Σαγκάης μια επετειακή έκδοση της Aventador σε… αυτοκρατορικό κίτρινο.


Η φίρμα από την Sant’ Agatta πενηντάρισε και το γιορτάζει με μια περιορισμένης παραγωγής επετειακή έκδοση της Aventador LP 720-4 την οποία παρουσίασε στην έκθεση της Σαγκάης.

Η Lamborghini Aventador LP 720-4 50 Anniversario βάφεται στο χρώμα της φίρμας Giallo Magio, ή -αν θέλετε- Κίτρινο του Μαγιού, σε συνδυασμό με μαύρες ματ λεπτομέρειες και ζάντες.

Επιπλέον των χρωμάτων και του διακριτικού «50» εντός και εκτός, η επετειακή έκδοση διαθέτει ένα νέο splitter στο μπροστινό τμήμα, ένα νέο θηριώδη αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος αλλά και ένα νέο κάλυμμα κινητήρα με διευρυμένους αεραγωγούς για την καλύτερη ψύξη του.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι ίδιοι χρωματισμοί κίτρινου-μαύρου και οι δερμάτινες επενδύσεις, ενώ το λογότυπο «50» έχει σμιλευτεί από ανθρακονήματα.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της επετειακής έκδοσης, διατηρεί το V12 κινητήρα της γνωστής Aventador με χωρητικότητα 6,5 λίτρων και απόδοση 720 ίππους που σε συνδυασμό με το κιβώτιο ISR, επιταχύνουν το ιταλικό supercar από 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά του ανέρχεται σε 350 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024