«Αντίο» Ουζουνίδη στην Ξάνθη, ψάχνοντας το βήμα παραπάνω
Το «διαζύγιο» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, λέγοντας ότι ο έμπειρος προπονητής θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω στη καριέρα του. Ο Ουζουνίδης είχε μια πολύ πετυχημένη πορεία την φετινή χρονία παίρνοντας την Ξάνθη από τις τελευταίες θέσεις και τερματίζοντας την στην έκτη θέση, όμως προτίμησε να μην συνεχίσει στην Ξάνθη άλλα να ψάξει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.
Το «διαζύγιο» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, λέγοντας ότι ο έμπειρος προπονητής θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω στη καριέρα του.
Ο Ουζουνίδης είχε μια πολύ πετυχημένη πορεία την φετινή χρονία παίρνοντας την Ξάνθη από τις τελευταίες θέσεις και τερματίζοντας την στην έκτη θέση, όμως προτίμησε να μην συνεχίσει στην Ξάνθη άλλα να ψάξει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο τέλος Μαρτίου βρέθηκα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να συζητήσουμε την επόμενη μέρα. Ο Ουζουνίδης εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Ως εκ τούτου δεν υπήρχε θέμα συζήτησης.
Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχω να πω τα καλύτερα και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Του εύχομαι όπως κι όλοι εμείς εδώ στην SKODA ΞΑΝΘΗ κάθε επιτυχία. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προπονεί την ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.