Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού σε εργαζόμενες από το «Άλμα Ζωής»

Δωρεάν ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού σε εργαζόμενες από το «Άλμα Ζωής»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» υλοποιεί ετήσιο πρόγραμμα ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού σε χώρους εργασίας, με στόχο την  ενημέρωση των γυναικών για τις μεθόδους πρόληψης του καρκίνου του μαστού καθώς και την κινητοποίησή τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» υλοποιεί ετήσιο πρόγραμμα ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού σε χώρους εργασίας, με στόχο την ενημέρωση των γυναικών για τις μεθόδους πρόληψης του καρκίνου του μαστού καθώς και την κινητοποίησή τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται από τα καθαρά έσοδα του Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® 2012, σε συνεργασία με Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής.

Στην Ευρώπη ο καρκίνος μαστού αγγίζει τις 430.000 νέες περιπτώσεις το χρόνο και καταγράφονται περίπου 132.000 θάνατοι ετησίως. Ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» καλεί τις εταιρείες να συμμετάσχουν στην παγκόσμια προσπάθεια ενάντια στον καρκίνο του μαστού και να δώσουν τη δυνατότητα μέσω αυτού του προγράμματος στις εργαζόμενες γυναίκες της εταιρίας τους να ενημερωθούν και να κινητοποιηθούν για ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας.

H υλοποίηση των ενημερωτικών παρεμβάσεων είναι διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών και παρέχεται δωρεάν σε όσες εταιρείες το επιθυμούν.

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν:

  • Χειρουργός Μαστού ή Ογκολόγος – Παθολόγος ή Ακτινοδιαγνωστής Μαστού,
    Ομιλία με θέμα: «Ο Καρκίνος του Μαστού: Παράγοντες Κινδύνου, Σημεία και Συμπτώματα, Μέθοδοι Έγκαιρης Διάγνωσης»
  • Κλινικός Διατροφολόγος,
    Ομιλία με θέμα: «Ο Ρόλος της Διατροφής στην Πρωτογενή Πρόληψη»
  • Κοινωνική Λειτουργός ή Ψυχολόγος,
    Ομιλία με θέμα: «Ανασταλτικοί Παράγοντες Πρόληψης»
  • Γυναίκα με εμπειρία καρκίνου του μαστού, εκπαιδευμένη εθελόντρια του Συλλόγου
    Ομιλία με θέμα: «Προσωπική Εμπειρία».

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, οι εργαζόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους ειδικούς για τα θέματα που τις απασχολούν καθώς και να λάβουν ενημερωτικά έντυπα για τον καρκίνο του μαστού και για τη διατροφή.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, θα διαμορφωθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ετήσιας υπενθύμισης για την διενέργεια του απαιτούμενου ελέγχου σύμφωνα με την ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα καθώς και για δηλώσεις ενδιαφέροντος, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα του Συλλόγου, 210 4180006 και 210 8815444.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024