Κάλεσμα σε Ευρωλίγκα και φιλάθλους από Γιαννακόπουλο
Κάλεσμα προς τη διοίκηση της Ευρωλίγκας και τον Ζόρντι Μπερτομέου να βρεθούν στο ΟΑΚΑ στις επερχόμενες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, απευθύνει με γραπτή του δήλωση, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Κάλεσμα προς τη διοίκηση της Ευρωλίγκας και τον Ζόρντι Μπερτομέου να βρεθούν στο ΟΑΚΑ στις επερχόμενες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, απευθύνει με γραπτή του δήλωση, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απευθύνεται και στους οπαδούς της ομάδας στέλνοντάς τους μήνυμα για τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων σε κόσμια ατμόσφαιρα.
Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Την Τρίτη και την Πέμπτη, φιλοξενούμε στο ΟΑΚΑ μια κορυφαία ομάδα, την Μπαρτσελόνα, στοχεύοντας στην κατάκτηση της νίκης στα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας, έχοντας αποδείξει στην Ισπανία ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επιβάλλεται να συμβάλλουμε όλοι ώστε να διεξαχθεί μία αναμέτρηση – διαφήμιση για τη Διοργάνωση, σε μια πανηγυρική και κόσμια ατμόσφαιρα, με σεβασμό κι εμπιστοσύνη στους αθλητές και παράγοντες του αγώνα, αντάξια της ιστορίας και φήμης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας.
Όλοι όσοι βρεθούμε στο γήπεδο θα έχουμε ένα και μόνο στόχο: Μαζί σαν μια γροθιά να στηρίξουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας με την παρουσία και τη φωνή μας και να τον προστατεύσουμε απόλυτα, αποφεύγοντας την παραμικρή ακρότητα που θα θέσει σε κίνδυνο την πορεία της ομάδας μας, ακόμη κι αν υπάρξουν τυχόν προκλήσεις. Ούτε ένα αντικείμενο, ούτε ένα λέιζερ. Θα είναι κρίμα να βάλουμε μόνοι μας φρένο στη φετινή σπουδαία προσπάθεια αθλητών, προπονητών, φιλάθλων και διοίκησης της ομάδας.
Τέλος, θα είναι τιμή και μεγάλη μας χαρά να υποδεχθούμε στη φιλόξενη έδρα μας τη Διοίκηση της Ευρωλίγκας, εάν επιλέξει να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις επερχόμενες αναμετρήσεις.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
- Η Μοντερέι του Αλμέιδα δίνει 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα
- Ο Βαϊόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ΟΝΕΧ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442