Η Αλεξία Καμμένου στην τεχνική ηγεσία της Γλυφάδας
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια «απραξίας», η Αλεξία Καμμένου επιστρέφει στους πάγκους, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας της Γλυφάδας.
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια «απραξίας», η Αλεξία Καμμένου επιστρέφει στους πάγκους, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας της Γλυφάδας.
Η Ελληνίδα προπονήτρια πανηγύρισε δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών και ισάριθμα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ με τη Βουλιαγμένη, το 2009 και το 2010, αλλά αποχώρησε το καλοκαίρι του 2011 από τον πάγκο του ΝΟΒ και τώρα θα βρεθεί στην… αντίπερα όχθη, αφού ο ΑΝΟΓ είναι παραδοσιακός αντίπαλος της Βουλιαγμένης στο γυναικείο πόλο.
Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΑΝΟΓ βρίσκεται στην Α2 και πρώτος στόχος της Καμμένου, η οποία θα έχει ως συνεργάτη της την παλιά διεθνή παίκτρια, Ευτυχία Καραγιάννη, είναι η επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442