Η Αλεξία Καμμένου στην τεχνική ηγεσία της Γλυφάδας
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια «απραξίας», η Αλεξία Καμμένου επιστρέφει στους πάγκους, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας της Γλυφάδας.
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια «απραξίας», η Αλεξία Καμμένου επιστρέφει στους πάγκους, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας της Γλυφάδας.
Η Ελληνίδα προπονήτρια πανηγύρισε δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών και ισάριθμα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ με τη Βουλιαγμένη, το 2009 και το 2010, αλλά αποχώρησε το καλοκαίρι του 2011 από τον πάγκο του ΝΟΒ και τώρα θα βρεθεί στην… αντίπερα όχθη, αφού ο ΑΝΟΓ είναι παραδοσιακός αντίπαλος της Βουλιαγμένης στο γυναικείο πόλο.
Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΑΝΟΓ βρίσκεται στην Α2 και πρώτος στόχος της Καμμένου, η οποία θα έχει ως συνεργάτη της την παλιά διεθνή παίκτρια, Ευτυχία Καραγιάννη, είναι η επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.