
ΥΓΕΙΑ: Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον
Το ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που βραβεύεται για 2η φορά για το εργασιακό του περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των εταιρειών στην κατάταξη Best Workplaces 2013. Η έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα, από την Great Place to Work® Institute Hellas σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, ανέδειξε το νοσοκομείο […]
Το ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που βραβεύεται για 2η φορά για το εργασιακό του περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των εταιρειών στην κατάταξη Best Workplaces 2013.
Η έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα, από την Great Place to Work® Institute Hellas σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, ανέδειξε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στη δεύτερη θέση της κατάταξης εταιρειών με περισσότερους από 250 εργαζόμενους, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.
Το ΥΓΕΙΑ διακρίθηκε μεταξύ των εταιρειών αυτών φέτος, μετά από έρευνα στην οποία συμμετείχαν συνολικά 51 εταιρείες, οι οποίες απασχολούν 36.498 μισθωτούς. Σημειώνεται ότι η βράβευση των εταιρειών στηρίζεται κυρίως στις απαντήσεις που δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της έρευνας η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου, δήλωσε: «Το ΥΓΕΙΑ διακρίνεται για 2η φορά για το εργασιακό του περιβάλλον και τη διάκριση αυτή την οφείλουμε στους ίδιους τους εργαζόμενους.
Σε ένα περιβάλλον οικονομικά ασταθές, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, γιατί η διάκριση αυτή αποδεικνύει την ειλικρινή και αμφίδρομη σχέση συνεργασίας, κατανόησης και σεβασμού ανάμεσα στη διοίκηση και τους εργαζόμενους. Επενδύουμε στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας, κι εκείνοι μας το ανταποδίδουν χαρίζοντάς μας συνεχείς διακρίσεις. Oι εργαζόμενοι, άλλωστε, αποτελούν την κινητήρια δύναμη του Νοσοκομείου μας».
Η τιμητική αυτή βράβευση έρχεται σε συνέχεια της διάκρισης του ΥΓΕΙΑ ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην κατηγορία του καλύτερου εργοδότη της χρονιάς από τον θεσμό των European Business Awards. Κυρίαρχο ρόλο για τη διάκριση, έπαιξαν οι εργαζόμενοι που ενστερνίστηκαν και υποστήριξαν την προσπάθεια του Νοσοκομείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία
- Η ομολογία Λαζαρίδη για την ποινικά κολάσιμη πράξη της απάτης και η σκοπιμότητα (;) πίσω από την πρόθεση επανόρθωσης
- Τζέιμς Μποντ: Η Amazon MGM ανοίγει τα χαρτιά της – Tο στοίχημα των 8 δισ, o διάδοχος, το μεγάλο εμπόδιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη, ακόμη μια ευθεία και επικίνδυνη επίθεση στη Δικαιοσύνη και στο Κράτος Δικαίου
- Δικηγόροι προειδοποιούν: Οι συζητήσεις σας με chatbot μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας
- Με «ναυτικό αποκλεισμό και βόμβες» απειλούν οι ΗΠΑ το Ιράν αν δεν συνάψει συμφωνία
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442