Επέστρεψαν στις νίκες οι Χιτ, Ντάνκαν από τα… παλιά
Επέστρεψε ο Λεμπρόν Τζέιμς και τα χαμόγελα στο Μαϊάμι, καθώς οι Χιτ νίκησαν με 106-87 τους Σίξερς. Οι Σπερς επικράτησαν 99-97 των Χοκς με 31 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 τάπες του Τιμ Ντάνκαν, ενώ οι Νάγκετς ξεπέρασαν το σοκ του τραυματισμού του Ντανίλο Γκαλινάρι και συνέτριψαν 132-114 τους Ρόκετς συμπληρώνοντας 20 σερί νίκες στο Ντένβερ και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ τους από το 1985. Ο Κώστας Κουφός σε 19:51 συμμετοχής είχε 6 πόντους (3/4 δίποντα), 7 ριμπάουντ και 1 τάπα.
Επέστρεψε ο Λεμπρόν Τζέιμς και τα χαμόγελα στο Μαϊάμι, καθώς οι Χιτ νίκησαν με 106-87 τους Σίξερς. Ο «βασιλιάς» επέστρεψε στη δράση μετά από τρία ματς εκτός λόγω τραυματισμού και είχε στο ενεργητικό του 27 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε μόλις 31 λεπτά.
Οι Σπερς επικράτησαν 99-97 των Χοκς με 31 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 τάπες του Τιμ Ντάνκαν, ενώ οι Νάγκετς ξεπέρασαν το σοκ του τραυματισμού του Ντανίλο Γκαλινάρι και συνέτριψαν 132-114 τους Ρόκετς συμπληρώνοντας 20 σερί νίκες στο Ντένβερ και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ τους από το 1985. Ο Κώστας Κουφός σε 19:51 συμμετοχής είχε 6 πόντους (3/4 δίποντα), 7 ριμπάουντ και 1 τάπα.
Συνοπτικά σε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα μπάσκετ του NBA, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ουάσινγκτον-Ιντιάνα 104-85
Μπρούκλιν-Σάρλοτ 105-96
Μαϊάμι-Φιλαδέλφεια 106-87
Μινεσότα-Ντιτρόιτ 107-101
Μιλγουόκι-Τορόντο 100-83
Σαν Αντόνιο-Ατλάντα 99-97
Ντένβερ-Χιούστον 132-114
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χίλντα και Εβίτα Ηλιοπούλου: Αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές του πατέρα τους πριν τον θάνατο του
- Βέροια: Απαντήσεις σε κάμερες ασφαλείας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης κοπέλας
- Σοφία Λάππου: Πέθανε η εμβληματική ηθοποιός του ΚΘΒΕ
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
- Στρατηγική «αποκεφαλισμού»: Γιατί η εξόντωση των ηγετών του Ιράν ίσως κάνει το καθεστώς πιο ισχυρό
- Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος οδηγός σε μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο
