Δεν θα κληθεί ξανά για κατάθεση ο Βενιζέλος, λέει ο Χρ.Μαρκογιαννάκης
Απέκλεισε να κληθεί εκ νέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ, ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Μιλώντας στον Βήμα 99,5 και αναφερόμενος σχετικά με την κατάθεση του Γιώργου Παπανδρέου, είπε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα εάν υποβάλει υπόμνημα, εκτός εάν υπάρξουν-όπως είπε-ενστάσεις από μέλη της επιτροπής, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα αποφασίσει η πλειοψηφία.
Απέκλεισε να κληθεί εκ νέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ, ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
«Ο κ.Βενιζέλος εξετάστηκε επί 10ώρο προχθές. Σε κάθε περίπτωση θα αποφασίσει η επιτροπή. Και υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα, φοβαμαι ότι θα υπάρχει η ίδια ένταση και η ίδια εικόνα που είχαμε και την περασμένη Πέμπτη το πρωί. Δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω» τόνισε, μιλώντας στον Βήμα 99,5.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφερόμενος σχετικά με την κατάθεση του Γιώργου Παπανδρέου, είπε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα εάν υποβάλει υπόμνημα, εκτός εάν υπάρξουν-όπως είπε-ενστάσεις από μέλη της επιτροπής, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα αποφασίσει η πλειοψηφία.
«Εάν ο κ.Παπανδρέου στείλει υπόμνημα δεν θα τεθεί θέμα, εκτός εάν κάποιοι συνάδελφοι δεν αρκεστούν στο υπόμνημα και θέσουν ζήτημα οπωσδήποτε παρουσίας του κ.Παπανδρέου. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει, εφόσον και η πλειοψηφία έχει την ίδια άποψη, να επιδοθεί νόμιμα κλήση προ 24 ωρών και μετά ταύτα θα ακολουθήσουν ό,τι αποφασίσει η επιτροπή» είπε.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι όσοι πρωθυπουργοί έχουν κληθεί να καταθέσουν σε επιτροπές, το έχουν κάνει με υπομνήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίμνη Μόρνου: Θεαματική άνοδος της στάθμης του νερού από τις βροχοπτώσεις
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)
- Τα σημερινά εργαλεία της κατασκοπίας – Πώς παίζεται το «βρόμικο» παιχνίδι των υπερδυνάμεων
- Θύματα του γιατρού που καταδικάστηκε για «φακελάκι» αποκαλύπτουν – «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εγκληματήσει μόνο μία φορά»
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

