H Εθνική Κορασίδων βόλεϊ πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε τη Ρωσία με 3-0 (25-21, 25-21, 25-21) και εξασφάλισε τη θέση της στην 6άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που δίνει απ’ ευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης (Νακόν Ρατκασίμα, 26 Ιουλίου-4 Αυγούστου), ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους τον προσεχή Ιούλιο και για το European Youth Olympic Festival της Ολλανδίας (Ουτρέχτη, 14-19 Ιουλίου). Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τάκη Φλώρουπέτυχε την πρώτη συμμετοχής της Ελλάδας σε παγκόσμιο στην ιστορία της εθνικής κορασίδων.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.