Στις 16 Απριλίου έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ναυτιλία
Την Τρίτη 16 Απριλίου θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου για την «ανασυγκρότηση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις». Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα, θα ενταχθούν επίσης στο νομοσχέδιο τρεις τροπολογίες.
Την Τρίτη 16 Απριλίου θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου για την «ανασυγκρότηση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις».
Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα, θα ενταχθούν επίσης στο νομοσχέδιο τρεις τροπολογίες.
Το πρωί της Παρασκευής στο υπουργείο Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον Κ.Μουσουρούλη.
Τα βασικά θέματα συνάντησης ήταν η επεξεργασία και η προώθηση των ελληνικών θέσεων για τη συνάντηση της 23ης Απριλίου που οργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη νησιωτική πολιτική στο πλαίσιο της πολιτικής συνοχής 2014-2020 και η στρατηγική νησιωτικής πολιτικής καθώς και ο συντονισμός της δράσης για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών