Απειλή παραίτησης από Παναγόπουλο λόγω κόντρας μελών του ΔΣ
Ο ΣΕΓΑΣ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο αυτή την εποχή στα διοικητικά του. Το αντίθετο μάλιστα, μέλη του διοικητικού συμβουλίου ξεκίνησαν μια δημόσια αντιπαράθεση μέσω ιστοσελίδας του στίβου (stivosnews.gr) με εκατέρωθεν κατηγορίες, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της ομοσπονδίας, Κώστα Παναγόπουλου. Ο τελευταίος, απαίτησε να σταματήσουν άμεσα οι δημόσιες αντιπαραθέσεις των στελεχών της ομοσπονδίας, κάτι που θεωρεί απαραίτητο για να συνεχίσει στην προεδρία της ομοσπονδίας και τονίζει ότι όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου είναι απολύτως σύμφωνες με τη νομιμότητα.
Ο ΣΕΓΑΣ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο αυτή την εποχή στα διοικητικά του. Το αντίθετο μάλιστα, μέλη του διοικητικού συμβουλίου ξεκίνησαν μια δημόσια αντιπαράθεση μέσω ιστοσελίδας του στίβου (stivosnews.gr) με εκατέρωθεν κατηγορίες, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της ομοσπονδίας, Κώστα Παναγόπουλου.
Ο τελευταίος, απαίτησε να σταματήσουν άμεσα οι δημόσιες αντιπαραθέσεις των στελεχών της ομοσπονδίας, κάτι που θεωρεί απαραίτητο για να συνεχίσει στην προεδρία της ομοσπονδίας και τονίζει ότι όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου είναι απολύτως σύμφωνες με τη νομιμότητα.
«Από την πρώτη ημέρα της παρουσίας μου στο ΣΕΓΑΣ εδώ και 13 χρόνια έως και σήμερα οι αποφάσεις του ΔΣ ήταν και είναι απολύτως σύμφωνες με τη νομιμότητα, απολύτως διαφανείς και εξυπηρετούν πάντα τα συμφέροντα της ομοσπονδίας. Θεωρώ ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε αυτή την ώρα είναι να σταματήσουμε τις δημόσιες αντιπαραθέσεις και να επικεντρωθούμε στη δύσκολη προσπάθεια να κρατήσουμε τον ελληνικό στίβο ζωντανό. Αυτή είναι για μένα καθοριστική προϋπόθεση προκειμένου να συνεχίσω στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ».
Σύμφωνα με το stivosnews.gr το θέμα προέκυψε μετά από το ερώτημα που έθεσε στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ο ταμίας Δημήτρης Ανδριόπουλος σχετικά με τη νομιμότητα της σύμβασης για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ενώ δυναμική ήταν η παρέβαση του γενικού γραμματέα και πρώην προέδρου, Βασίλη Σεβαστή σε μακροσκελή επιστολή του που δημοσίευσε η ιστοσελίδα.
Μεταξύ άλλων ο Σεβαστής καλεί τον Ανδριόπουλο να «ξεπεζέψει από το καλάμι, να αφήσει τις δημόσιες σχέσεις και τις ηγετικές εμφανίσεις και να συνεργαστεί με όλους εμάς. Διαφορετικά, τον καλώ να παραδώσει τη θέση του ταμία, αλλά και αυτή του μέλους του ΔΣ, γιατί του δόθηκε και δεν την κέρδισε με το έργο και τη συνεισφορά του στο χώρο».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ θα πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο εξιστορεί την ιστορική πορεία της Λίβερπουλ μέχρι την κατάκτηση του Champions League το 2005.
Ο Μπρανκού Μπαντιό αναδείχθηκε ο MVP του Game 5 των playoffs της EuroLeague, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού.
Ο Ράφα Μπενίτεθ επικαλείται διαρκώς το πρότζεκτ που ανέλαβε στον Παναθηναϊκό. Μόνο που ο ίδιος δείχνει να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την πρόοδο του...