Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Χαλαρός» στην Αθήνα, με απουσίες, αλλά και… ντόπες από Δώνη

«Χαλαρός» στην Αθήνα, με απουσίες, αλλά και… ντόπες από Δώνη

Ένα χαλάρωμα περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το πρωί του Σαββάτου και έτσι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη περιείχε ασκήσεις συντήρησης και αποφόρτισης, με τους ποδοσφαιριστές να επιδίδονται στο καθιερωμένο 5-2 και σε διάφορες ασκήσεις με μπάλα, σε ένα μικρής διάρκειας πρόγραμμα. Να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως οι «ασπρόμαυροι» θα χρειαστούν πάθος κόντρα στους «ερυθρολεύκους» και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές τους.

Ένα χαλάρωμα περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το πρωί του Σαββάτου και έτσι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη περιείχε ασκήσεις συντήρησης και αποφόρτισης, με τους ποδοσφαιριστές να επιδίδονται στο καθιερωμένο 5-2 και σε διάφορες ασκήσεις με μπάλα, σε ένα μικρής διάρκειας πρόγραμμα.

Τα προβλήματα του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο είναι δεδομένα, καθώς οι Λάζαρ, Σταφυλίδης, Πέλκας και Κουμάλο έκαναν θεραπεία, ενώ ατομικά προπονήθηκαν Κατσικάς και Κωνσταντινίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης η αποστολή του «Δικεφάλου το Βορρά» συγκεντρώθηκε σε ξενοδοχείο για το γεύμα και στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για Αθήνα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Βούκιτς, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Θέλει πάθος την Κυριακή ο Δώνης

Να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως οι «ασπρόμαυροι» θα χρειαστούν πάθος κόντρα στους «ερυθρολεύκους» και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές τους.

Αρχικά, ο Δώνης τόνισε στους παίκτες του εν όψει του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Πρέπει πρώτα απ’ όλα να παίξουμε με πάθος. Να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να μπαίνουμε στις φάσεις με δύναμη και αυτοπεποίθηση».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε: «Αν το πετύχουμε αυτό, μετά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και την τεχνική που διαθέτουμε ως ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024