Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από εργαζόμενους σε κυπριακές τράπεζες της Ελλάδας
Έξω από το υπουργείο Οικονομικών έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι των καταστημάτων της Λαϊκής Τράπεζας στην Ελλάδα, ζητώντας τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι της τράπεζας Κύπρου έξω από τη Βουλή. Ανάλογες κινητοποιήσεις και στη Θεσσαλονίκη.
Έξω από το υπουργείο Οικονομικών έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι των καταστημάτων της Λαϊκής Τράπεζας στην Ελλάδα, ζητώντας τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.
Αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον διευθυντή του γραφείου του Γιάννη Στουρνάρα, Κώστα Σπέντζο.
Όπως έγινε γνωστό, μετά από συνομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, έκλεισε η συμφωνία να δοθούν τα παραρτήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα σε ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι της τράπεζας Κύπρου έξω από τη Βουλή, ενώ αναμένεται να συναντηθούν μαζί τους εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και βουλευτές.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από κεντρικό υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν το πρωί εργαζόμενοί της, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που οργανώθηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων