Απώλειες 0,63% στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν την Πέμπτη στο Χρηματιστήριο, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί κάτω από τις 930 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε αρκετούς κλάδους της αγοράς.
-
Ο κύκλος των 250 ετών: Πώς η Αμερική καθρεφτίζει την άνοδο και την πτώση των «νεκρών» αυτοκρατοριών
-
Γκαζάκια κατά στελεχών ΝΔ: Συντεταγμένη στοχοποίηση Τσίπρα από την κυβέρνηση – Τη σκυτάλη πήρε ο Γεωργιάδης
-
Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από το κοινοβούλιο
-
Εντεκάχρονο παιδί έπεσε με φορτηγό σε θρησκευτική πομπή - Τουλάχιστον οκτώ βουδιστές μοναχοί νεκροί
Αρνητικό κλίμα επικράτησε την Πέμπτη στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε αρκετούς κλάδους της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,63% στις 924,86 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 48,7 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε αμετάβλητος και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 0,85%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωσε κέρδη 1,27%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 56 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 77 σε αρνητικό, ενώ 24 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν επίσης πτωτικές τάσεις, όπως άλλωστε και στη Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 σημείωνε πτώση 0,91%, στο Παρίσι ο CAC 40 ήταν χαμηλότερα κατά 1,67% και στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχωρούσε κατά 1,12%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε απώλειες 1,37% και στην Ιταλία 0,74%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ήταν χαμηλότερα κατά 0,43%, ο Standard & Poor’s 500 υποχωρούσε κατά 0,56% και ο Nasdaq κατά 0,78%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βία και αυθαιρεσία με προβληματικές πειθαρχικές έρευνες στα σώματα ασφαλείας – Νέα έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη
- Φάμελλος: Η «ανάπτυξη» του Μητσοτάκη δεν φτάνει ποτέ στην τσέπη των εργαζόμενων – Δεν θα συνηγορήσουμε στον εμπαιγμό της ΝΔ
- BHMA: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Αίγιο: Μυστήριο με τα ηρεμιστικά χάπια που εντοπίστηκαν στο σπίτι του διπλού φονικού – Που στρέφονται οι έρευνες
- Επίσημο: Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ ο Ταϊρί
- Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου για την εμπρηστική επίθεση στην Θεσσαλονίκη
- Φωτιά στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης – Επιχειρούν εναέρια
- ΗΠΑ: Πώς η Αμερική καθρεφτίζει την άνοδο και την πτώση των «νεκρών» αυτοκρατοριών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)







































![Δαμασκός: Τουλάχιστον 5 οι νεκροί και 16 οι τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση σε καφετέρια [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-02T135751Z_217763707_RC2O5MALDSOX_RTRMADP_5_SYRIA-POLITICS-BLAST-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442