
Απώλειες 0,81% στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν την Παρασκευή στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
-
Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε 26 δενδρύλλια κάνναβης, έως δύο μέτρων, μέσα σε δωμάτιο σπιτιού
-
Σακελλαρίδης για βία ανηλίκων: «Το ερώτημα δεν είναι ποιος κρατούσε το μαχαίρι, αλλά τι όπλισε το χέρι»
-
Επτάχρονη περιφερόταν μόνη της στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ο πατέρας της
-
Ποιοι εργαζόμενοι και πότε θα λάβουν το επίδομα άδειας
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν την Παρασκευή στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,81% στις 960,42 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 134,3 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 0,89% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,39%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωσε ανεπαίσθητες απώλειες 0,02%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 80 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 60 σε αρνητικό, ενώ 26 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, όπως άλλωστε και στη Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 σημείωνε πτώση 0,68%, στο Παρίσι ο CAC 40 ήταν χαμηλότερα κατά 0,68% και στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχωρούσε κατά 0,48%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε απώλειες 1,02% και στην Ιταλία 0,64%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ήταν χαμηλότερα κατά 0,24%, ο Standard & Poor’s 500 υποχωρούσε κατά 0,21% και ο Nasdaq σημείωνε πτώση 0,24%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Απειλή για την εθνική ασφάλεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Προκαλεί ή όχι απώλειες θέσεων εργασίας – Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει
- «Πρόταση 1 εκατ. ευρώ του Ηρακλή στον Ινσίνιε»
- Ποιοι εργαζόμενοι και πότε θα λάβουν το επίδομα άδειας
- Δολοφονία Δασκαλάκη: Τι αποφάσισαν κάτοικοι και φορείς για την παραβατικότητα των βοσκών
- Η Μπαρτσελόνα ρίχνει πόρτα στον Λεάο που …βλέπει την Τότεναμ
- LIVE: Ελλάδα – Πορτογαλία
- Tσάντες χρυσός: Millennials και Gen Z συλλέκτες και έξι ιστορικά ρεκόρ σε δημοπρασία Hermès και Dior
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442