
Intralot: Αύξηση μεγεθών για την Supreme Ventures Limited
Σημαντική βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων παρουσίασε το 2012 η Supreme Ventures Limited (SVL), εισηγμένη εταιρία με ηγετική θέση στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Τζαμάικας, στην οποία η Intralot κατέχει στρατηγικό μερίδιο. Η Supreme Ventures Limited (SVL), εισηγμένη εταιρία με ηγετική θέση στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Τζαμάικας, στην οποία η Intralot κατέχει στρατηγικό μερίδιο, […]
Σημαντική βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων παρουσίασε το 2012 η Supreme Ventures Limited (SVL), εισηγμένη εταιρία με ηγετική θέση στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Τζαμάικας, στην οποία η Intralot κατέχει στρατηγικό μερίδιο.
Η Supreme Ventures Limited (SVL), εισηγμένη εταιρία με ηγετική θέση στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Τζαμάικας, στην οποία η Intralot κατέχει στρατηγικό μερίδιο, ανακοίνωσε τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματά της για το 2012.
Η SVL παρουσίασε σημαντική βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων σημειώνοντας μάλιστα την καλύτερη οικονομική της απόδοση από την είσοδό της στο Χρηματιστήριο της Τζαμάικας το 2006.
Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της SVL το 2012 αυξήθηκε κατά 6,0% φτάνοντας τα 306,8 εκατ. δολάρια σε σύγκριση με το 2011. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν αύξηση 31% φτάνοντας τα 17,4 εκατ. δολάρια. Τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας (EAT-am) διαμορφώθηκαν στα 11,3 εκατ. δολάρια, σημειώνοντας μία εντυπωσιακή αύξηση 77% σε σχέση με το 2011.
Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Managing Director της Intralot Latin America και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της SVL, δήλωσε: «Η εταιρία σημείωσε εντυπωσιακά βελτιωμένη κερδοφορία ως αποτέλεσμα της πρόσφατης αναδιοργάνωσης των λειτουργιών της. Το 2013 θα συνεχίσουμε αυτήν τη στρατηγική, με στόχο να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά μας εστιάζοντας κυρίως στις δραστηριότητες μας στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φως στο Τούνελ: Κορυφή και ρεκόρ σεζόν την Παρασκευή 24 Απριλίου
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442