Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μάθημα του Μέσι και το σόου της Μπαρτσελόνα

Το μάθημα του Μέσι και το σόου της Μπαρτσελόνα

Η εκπληκτική πρόκριση-ανατροπή της Μπαρτσελόνα στο Champions League είχε φυσικά την τιμητική της στους τίτλους του ευρωπαϊκού Τύπου. Οι Ιταλοί αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι δέχθηκαν «μάθημα από τον Μέσι», ενώ οι Ισπανοί αφού αποθέωνουν τους καταλανούς στη συνέχεια κάνουν... όνειρα για ένα clasico στην κλήρωση της Παρασκευής. Οι ειρωνίες του Μπαλοτέλι μετά τον πρώτο αγώνα έδωσαν τώρα τη θέση τους στα πανηγύρια των «μπλαουγκράνα» στα μέσα δυκτίωσης στο ίντερνετ. Διαβάστε τι έγραψαν...

Η εκπληκτική-πρόκριση ανατροπή της Μπαρτσελόνα στο Champions League είχε φυσικά την τιμητική της στους τίτλους του ευρωπαϊκού Τύπου. Οι Ιταλοί αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι δέχθηκαν «μάθημα από τον Μέσι», ενώ οι Ισπανοί αφού αποθέωνουν τους καταλανούς στη συνέχεια κάνουν… όνειρα για ένα clasico στην κλήρωση της Παρασκευής. Οι ειρωνίες του Μπαλοτέλι μετά τον πρώτο αγώνα έδωσαν τώρα τη θέση τους στα πανηγύρια των «μπλαουγκράνα» στα μέσα δυκτίωσης στο ίντερνετ.

Τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ

«Αποθέωση στο Καμπ Νόου! Κάναμε την ανατροπή! Ο Μέσι ηγέτης, με δύο γκολ, σε μία λαμπρή Μπάρτσα που πήρε τη μεγάλη πρόκρισξη. Ο Τίτο επιστρέφει στις 25 Μαρτίου και θα δώσει το παρών στους «8», τονίζει η καταλανική Sport, με την El Mundo Deportivo να αναφέρει:

«Τι νύχτα!» και έχοντας τον Ζόρντι Άλμπα σε στιγμές… έκστασης! «Μία Μπάρτσα κολοσσιαία έφτασε στην έκσταση στο Καμπ Νόου μία νύχτα μαγική με έναν Μέσι θεό. Ο Βιλανόβα θα είναι παρών για να κατευθύνει την ομάδα στην επόμενη φάση».

Η As από την άλλη πλευρά έγραψε: «Ανατροπή και καθ’ οδόν για το περίφημο clasico. Ο Μέσι (2), ο Βίγια και ο Ζόρντι Άλμπα κατεδάφισαν μία χαλαρή Μίλαν» και προσθέτει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάρτσα πηγαίνουν μαζί στην κλήρωση της Παρασκευής.

Στο ίδιο κλίμα και η Marca: «Επέστρεψε η Μπάρτσα. Οι αθουλγράνα κατάφεραν την επιστροφή που τους έλειπε. Ο Μέσι κατάστρεψε τους χαλαρούς ροσονέρι με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Βίγια και ο Άλμπα ολοκλήρωσαν την αγγαρεία. Ο Νιάνγκ μπορούσε να αλλάξει την πρόκριση με ένα σουτ στο δοκάρι ενώ το ματς ήταν 1-0. Πρωτάθλημα πολυτελείας. Ακόμα ένα -μεγα-κλάσικο στον ορίζοντα. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα στη μάχη για την κορυφή της Ευρώπης».

«Μάθημα από τον Μέσι. Η Μπάρτσα ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Μίλαν με ένα βαρύ 4-0. Γίγαντας ο Αργεντινός. Δοκάρι του Νιάνγκ στο 1-0», αναφέρει η ιταλική gazzetta dello sport, έχοντας πρωτοσέλιδο τον Μέσι! «Υπερβολικά πολύ Μέσι», τονίζει η Corriere και στέκεται στον Αργεντινό: «Σόου του φαινόμενου, ανατροπή της Μπάρτσα: 4-0. Δύο ο Μέσι, μετά ο Βίγια και ο Ζόρντι Άλμπα και οι ροσονέρι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ».

Η Tuttosport κάνει τον παραλληλισμό με την ψηφοφορία για τον νέο Πάπα που εξελίσσεται: «Μαύρος καπνός», τονίζει χαρακτηριστικά, σημάδι που βγαίνει από την καπνοδόχο Καπέλα Σιστίνα όταν δεν προκύπτει νέος Πάπας!

Τέλος η Daily Mirror είχε τίτλο: «Ο Μέσι νίκησε τη Μίλαν», ενώ η The Sun διαπύστωσε: «Κι όμως, ίσως να μην τελείωσαν για εφέτος τα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.».

Πανηγύρια σε twitter και facebook

Tο Facebook και το Twitter είχαν την τιμητική τους μετά τη λήξη του 4-0.

«Τι καλύτερο τρόπος να γιορτάσεις τα 100 μου παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι. Πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος με τη δουλειά της ομάδας και την υποστήριξη από τις κερκίδες. Αγκαλιές ! Forca Barca !.» ήταν η ανάρτηση του Βίκτορ Βαλντές.

«Μεγάλη νύχτα του ποδοσφαίρο! Τώρα σκεφτόμαστε τον επόμενο γύρο ! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας !.», έγραψε ο Νταβίντ Βίγια

«Μιλάμε για τέσσερα χρυσά γκολ!!!», έγραψε στο προφίλ του στο Twitter ο Ντάντι Αλβες, ενώ ο ΠΙκέ ανέφερε:

«Νύχτες σαν κι αυτήν κάνουν τον σύλλογο μεγαλύτερο ! Ευχαριστούμε τους οπαδούς ! Όταν είμαστε μαζί,είμαστε ασταμάτητοι ! Visca el Barça».

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας τόνισε: «Απίστευτη ομάδα και οπαδοί, όλοι μαζί είμαστε αήττητοι !! Το πήραμε !!».

Τέλος οαρχηγός της Μπαρτσελόνα, Πουγιόλ, έγραψε: «Μεγάλη βραδιά !! Χάρη στους φιλάθλους για την υποστήριξή σας!».

szólj hozzá: BarMil40Hig

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024