Με νίκη συνέχισαν Μαϊάμι και Λέικερς, ήττα για το Σαν Αντόνιο
Οι Μαϊάμι Χιτ συνεχίζουν απτόητοι την εντυπωσιακή πορεία τους στο εφετινό ΝΒΑ, καθώς επικράτησαν των Ατλάντα Χοκς με 98-81, φτάνοντας στις 19 διαδοχικές νίκες. Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Ουέιντ με 23 πόντους, ενώ από τα «γεράκια» ξεχώρισε ο Σμιθ με 15.
Οι Μαϊάμι Χιτ συνεχίζουν απτόητοι την εντυπωσιακή πορεία τους στο εφετινό ΝΒΑ, καθώς επικράτησαν των Ατλάντα Χοκς με 98-81, φτάνοντας στις 19 διαδοχικές νίκες. Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Ουέιντ με 23 πόντους, ενώ από τα «γεράκια» ξεχώρισε ο Σμιθ με 15.
Παράλληλα, οι Λέικερς, με πρωταγωνιστή τον Χάουαρντ που σημείωσε 39 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ, νίκησαν 106-97 στο Ορλάντο τους Μάτζικ, ενώ οι Σαν Αντόνιο Σπερς, ηττήθηκαν 107-83 από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, κορυφαίος των οποίων ήταν ο Ρούμπιο με 21 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Σάρλοτ-Βοστόνη 100-74
Ορλάντο-ΛΑ Λέικερς 97-106
Κλίβελαντ-Ουάσινγκτον 95-90
Μπρούκλιν-Νέα Ορλεάνη 108-98
Μαϊάμι-Ατλάντα 98-81
Μιλγουόκι-Ντάλας 108-115
Μινεσότα-Σαν Αντόνιο 107-83
Πόρτλαντ-Μέμφις 97-102
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442