Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Συνεργασία με την Ελλάδα για να βγούμε από την κρίση, λέει ο Ν.Αναστασιάδης
Οι οικονομίες της Ελλάδας και της Κύπρου είναι συγκοινωνούντα δοχεία και για το λόγο αυτό επιβάλλεται η στενή συνεργασία των δύο χωρών, υπογραμμίζει σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής ο νέος πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα έχει τη Δευτέρα στην Αθήνα επαφές με την πολιτική ηγεσία.
Οι οικονομίες της Ελλάδας και της Κύπρου είναι συγκοινωνούντα δοχεία και για το λόγο αυτό επιβάλλεται η στενή συνεργασία των δύο χωρών, υπογραμμίζει σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής ο νέος πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα έχει τη Δευτέρα στην Αθήνα επαφές με την πολιτική ηγεσία.
Όπως σημειώνει, βασικό μέλημα είναι η αποτροπή δυσμενέστερων εξελίξεων και η δημιουργία συνθηκών για άμεση ανάπτυξη στην κυπριακή οικονομία, η οποία ήδη πλήττεται από τις συνέπειες της κρίσης.
Επιβάλλεται οι κυβερνήσεις σε Κύπρο και Ελλάδα να συνεργαστούν και να συντονιστούν «για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα» στο πεδίο της οικονομίας. σημειώνει.
Θέληση της κυβέρνησης του είναι να ενισχύσει τις σχέσεις της με την Ελλάδα «στον υπέρτατο βαθμό», επισημαίνει τέλος με αφορμή το ταξίδι του, που είναι το πρώτο από την εκλογή και ανάληψη των καθηκόντων του.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου