Βραζιλιάνος τερματοφύλακας καταδικάσθηκε για τον αποτρόπαιο φόνο της ερωμένης του
Σε κάθειρξη 22 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε ο πρώην τερματοφύλακας της Φλαμένγκο, Μπρούνο Φερνάντες, που κρίθηκε ένοχος για τον αποτρόπαιο φόνο της ερωμένης του Ελίζα Σαμούδιο τον Ιούνιο του 2010.
Σε κάθειρξη 22 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε ο πρώην τερματοφύλακας της Φλαμένγκο, Μπρούνο Φερνάντες, που κρίθηκε ένοχος για τον αποτρόπαιο φόνο της ερωμένης του Ελίζα Σαμούδιο τον Ιούνιο του 2010.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 28χρονος είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας και την απαγωγή του εκτός γάμου παιδιού τους, ενώ το έγκλημα διέπραξε ένας άλλος άνδρας, ονόματι Μπόλα, που έχει συλληφθεί και πρόκειται να δικαστεί τον Απρίλιο.
Το πλέον ανατριχιαστικό στοιχείο της πολύκροτης αυτής υπόθεσης ήταν ότι ο Μπρούνο, συνεπικουρούμενος από την τότε σύζυγό το, Νταγιάνε Ροντρίγκες και τον φίλο του, Μακαράο διαμέλισε το πτώμα της άτυχης κοπέλας και τάισε με τα μέλη του δύο σκυλιά, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος.
Ο Μακαράο καταδικάστηκε σε 15ετή φυλάκιση, ενώ η Ροντρίγκες απαλλάχθηκε, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι λειτούργησε υπό καθεστώς εκφοβισμού.
Ο Μπρούνο, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Ατλέτικο Μινέιρο, θεωρείτο υποψήφιος ακόμη και για μία θέση στην εθνική Βραζιλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διοργανώσει η χώρα το 2014. Αμέσως μετά τη σύλληψή του, τον Ιούλιο του 2010, η Φλαμένγκο «πάγωσε» το συμβόλαιό του, ενώ ο ίδιος παρέμεινε υπό κράτηση ως τη δίκη και την καταδίκη του.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.