Για τρίτη φορά στη φετινή χειμερινή σεζόν, ο Κώστας Φιλιππίδης καταφέρνει να εκτελέσει άλματα πάνω από τα 5,80 μέτρα και έτσι πήρε την δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Ντεσάου.
Για τρίτη φορά στη φετινή χειμερινή σεζόν, ο Κώστας Φιλιππίδης καταφέρνει να εκτελέσει άλματα πάνω από τα 5,80 μέτρα και έτσι πήρε την δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Ντεσάου.
Ο τέταρτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ ήταν στο Ντεσάου δεύτερος πίσω από τον Γερμανό Μπιορν Οττο, με άλμα στα 5,80 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Ο αθλητής μας, στη συνέχεια δοκίμασε στα 5,85 μ., προκειμένου να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ (5,83 μ.), όμως δεν τα κατάφερε. Ο Οττο ξεπέρασε τα 5,85 μ. με την τρίτη προσπάθεια, ενώ πίσω από τον Φιλιππίδη βρέθηκε ο Τσέχος Κουντλίκα με 5,60 μέτρα. Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα θα παραμείνει στην Γερμανία, προκειμένου το Σάββατο να κάνει τον τελευταίο του αγώνα στη σεζόν.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.