Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στη φυλακή οδηγείται ο δράστης του άγριου εγκλήματος στην Άρτα
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 36χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 48χρονου από τη Φιλιππιάδα. Ο δράστης απολογήθηκε και αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή στις φυλακές Κορυδαλλού. Η 25χρονη, η οποία φέρεται ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση, γιατί προέκυψε ότι κατά την στιγμή της ανθρωποκτονίας ήταν παρούσα στο σπίτι του δράστη, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 36χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 48χρονου από τη Φιλιππιάδα. Ο δράστης απολογήθηκε και αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η 25χρονη, η οποία φέρεται ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση, γιατί προέκυψε ότι κατά την στιγμή της ανθρωποκτονίας ήταν παρούσα στο σπίτι του δράστη, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων εάν έχει μετανιώσει για το έγκλημά του, ο 36χρονος απάντησε «όχι».
Ο 36χρονος που κατ΄ ομολογία του σκότωσε, στο χωριό Κεραμάτες της Άρτας, τον 48χρονο, τον διαμέλισε, ενώ στην συνέχεια πέταξε τα τεμάχια στον βόθρο του σπιτιού του και στο ποτάμι της περιοχής.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου