Πέθανε και άλλο μέλος των Temptations, δέκα ημέρες μετά τον Ότις Χάρις
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του Ότις «Ντέιμον» Χάρις, πέθανε άλλο ένα μέλος του συγκροτήματος The Temptations. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Ρίτσαρντ Στριτ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών. Η σύζυγος του Στριτ, Σίντι Στριτ, δήλωσε στο CNN: «Χορεύουν εκεί ψηλά στον ουρανό, αυτός και ο Ντέιμον».
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του Ότις «Ντέιμον» Χάρις, πέθανε άλλο ένα μέλος του συγκροτήματος The Temptations. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Ρίτσαρντ Στριτ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών.
Ο Στριτ υπήρξε μέλος του συγκροτήματος για 25 χρόνια.
Πέθανε σε νοσοκομείου του Λας Βέγκας στις 27 Φεβρουαρίου, μετά από σύντομη ασθένεια.
Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Ότις «Ντέιμον» Χάρις πέθανε σε ηλικία 62 ετών, μετά από 14χρονη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.
Η σύζυγος του Στριτ, Σίντι Στριτ, δήλωσε στο CNN: «Χορεύουν εκεί ψηλά στον ουρανό, αυτός και ο Ντέιμον».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)



