Νέα υπηρεσία ενοικίασης ταινιών κάνει την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο
Ταινίες στην οθόνη του υπολογιστή τους, με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέρει νέα υπηρεσία Video On Demand. Η υπηρεσία που εγκαινιάζεται την Παρασκευή από την Odeon δεν διαθέτει συνδρομή, ενώ δεν απαιτείται η χρήση αποκωδικοποιητή.
Ταινίες στην οθόνη του υπολογιστή τους, με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέρει νέα υπηρεσία Video On Demand.
Η υπηρεσία που εγκαινιάζεται την Παρασκευή από την Odeon δεν διαθέτει συνδρομή, ενώ δεν απαιτείται η χρήση αποκωδικοποιητή.
Οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογούν την ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας και να αποφασίζουν ποια ταινία θέλουν να δουν μέσα από μία γκάμα επιλογών (avant premier, κλασικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, ταινίες μυθοπλασίας).
Οι τιμές της ενοικίασης ταινιών ξεκινούν από 0,65 ευρώ ανά ταινία, ενώ υπάρχουν και εκπτωτικά προγράμματα.
Αν ο θεατής δεν καταφέρει να δει την ταινία ολόκληρη ή χρειαστεί να διακόψει, μπορεί να την δει όσες φορές θέλει μέσα σε διάστημα 24 ωρών.
Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να πληκτρολογήσουν έναν δεύτερο προσωπικό κωδικό, έτσι ώστε να αποτρέψουν την πρόσβαση των παιδιών τους σε ταινίες που θεωρούν ακατάλληλες.
Οι χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν να αξιολογούν τις ταινίες που έχουν δει.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας είναι www.pameodeon.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίντεο-σοκ από την Ιταλία: Η στιγμή που κοσμηματοπώλης πυροβολεί και σκοτώνει δύο ληστές
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του!
- Καλούν τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών σε παραίτηση μετά από σκάνδαλο
- Γιατί millennials και Gen Z προτιμούν να πάνε διακοπές σαν γιαγιάδες;
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ επέλεξε τους παίκτες για τα παιχνίδια με την Πάκσι
- Πετρελαιοκηλίδες 100 km² στην Αζοφική από χτυπήματα σε ρωσικά τάνκερ



