Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεκάδες «καλόγριες» τα έπιναν μέχρι πρωίας σε ιρλανδική παμπ

Δεκάδες «καλόγριες» τα έπιναν μέχρι πρωίας σε ιρλανδική παμπ

Ιδιοκτήτης παμπ στην Ιρλανδία κλήθηκε να καταβάλει πρόστιμο 700 ευρώ γιατί στο κατάστημά του εντοπίστηκαν δεκάδες καλόγριες να πίνουν πολύ αργά το βράδυ. Η παρουσία τόσων καλογριών στη παμπ ίσως θα ήταν σκανδαλώδης αν δεν επρόκειτο για φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες απλοί πολίτες, ντυμένοι αναλόγως.

Ιδιοκτήτης παμπ στην Ιρλανδία κλήθηκε να καταβάλει πρόστιμο 700 ευρώ γιατί στο κατάστημά του εντοπίστηκαν δεκάδες καλόγριες να πίνουν πολύ αργά το βράδυ.

Η παρουσία τόσων καλογριών στη παμπ ίσως θα ήταν σκανδαλώδης αν δεν επρόκειτο για φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες απλοί πολίτες, ντυμένοι αναλόγως.

Αφορμή για τις περιπέτειες του Κέρι Γουόλς ήταν η πρωτοβουλία του να συμβάλλει πέρυσι τον Ιούνιο στη διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία μάλιστα καταγράφτηκε στο βιβλίο Γκίνες ως η «μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων ντυμένων καθολικές καλόγριες».

Η διοργάνωση, με τη χαρακτηριστική ονομασία Nunday, πήγε αρκετά καλά και το χωριό είδε χιλιάδες επισκέπτες για την ασυνήθιστη σύναξη.

«Μεθυσμένοι» ίσως από την επιτυχία, κάποιοι έμειναν ξύπνιοι ως αργά, μετά τη λήξη του ωραρίου, πίνοντας στην παμπ του Γουόλς κάποιες μπίρες παραπάνω.

Η αστυνομία βρήκε στις 01:45 τριάντα «καλόγριες» και ξανά στις 04:10 άλλες 21.

Παρά την περιπέτεια με τις Αρχές, ο Γουόλς είπε στο BBC ότι βλέπει το θέμα με συγκατάβαση και υπενθυμίζει ότι τουλάχιστον συγκεντρώθηκαν 26.000 ευρώ για καλό σκοπό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024