Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Φουρλής : Προτάσεις για τους επαγγελματίες από την ΙΚΕΑ

Ο Όμιλος Φουρλή απευθύνεται και στην αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού μέσω του IKEA. Διανύοντας μια ακόμη χρονιά, όπου η ζήτηση στη λιανική προμηνύεται να κινηθεί σε εξόχως χαμηλά επίπεδα, ο όμιλος αναζητά τρόπους περαιτέρω αύξησης μεριδίων και καθιέρωσης του μέσω της ΙΚΕΑ σε μια πιο εξειδικευμένη αγορά. Στην ουσία πρόκειται για μια πιο συστηματική προσέγγιση ενός […]

Ο Όμιλος Φουρλή απευθύνεται και στην αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού μέσω του IKEA. Διανύοντας μια ακόμη χρονιά, όπου η ζήτηση στη λιανική προμηνύεται να κινηθεί σε εξόχως χαμηλά επίπεδα, ο όμιλος αναζητά τρόπους περαιτέρω αύξησης μεριδίων και καθιέρωσης του μέσω της ΙΚΕΑ σε μια πιο εξειδικευμένη αγορά.

Στην ουσία πρόκειται για μια πιο συστηματική προσέγγιση ενός σημαντικού τμήματος της αγοράς επίπλων και εξοπλισμού, μια και ήδη η ΙΚΕΑ εξυπηρετεί ανάγκες επαγγελματιών. Ως πλεονέκτημα προβάλλεται για μια ακόμη φορά η ανταγωνιστηκότητα των τιμών ΙΚΕΑ, που στη συγκυρία αποτελεί κρίσιμο παράγοντα αλλά και η πληθώρα προιόντων που καλύπτουν μεγάλο εύρος αναγκών.

Η στόχευση του ομίλου είναι να προσεγγίσει επαγγελματίες της εστίασης, ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων αναψυχής αλλά και καταστήματα, γραφεία, ακόμη χώρους παιδικών δραστηριοτήτων, σχολείων, παιδικών σταθμών κτλ.

Ο όμιλος ήδη εξέδωσε ειδικό κατάλογο ο οποίος θα διανεμηθεί σε επαγγελματίες ενώ με την εγγραφή στο ειδικό τμήμα του site της αλυσίδας (www.ikea.gr/business) οι επαγγελματίες ενημερώνονται άμεσα για προϊόντα κι σχετικές λύσεις. Παρέχεται δε ειδικά για αυτούς και η δυνατότητα αγορών online αλλά και μια σειρά υπηρεσιών εξυπηρέτησης.

Σε ότι αφορά την πορεία του το 2012, επηρεασμένος δραστικά από την πτώση της καταναλωτικής δαπάνης στην Ελλάδα, ο όμιλος, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως αποτελέσματα στις 26 Φεβρουαρίου, εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει διεύρυνση ζημιών. Παρόλα, αυτά διατηρεί, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, ρευστότητα και υγιείς ταμειακές ροές, στοιχείο που στη συγκυρία αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για τη λειτουργία του και τις αντοχές του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024