Δεκάδες κιλά χασίς μέσα σε βαρέλια, όπλα και σφαίρες σε χωριό του Ηρακλείου
Περίπου είκοσι βαρέλια γεμάτα χασίς, τέσσερα όπλα καλάσνικοφ, δυό πιστόλια και περισσότερες από 1.500 σφαίρες είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- τα έως στιγμής αποτελέσματα μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στο χωριό Ατσιπάδες του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου.
Περίπου είκοσι βαρέλια γεμάτα χασίς, τέσσερα όπλα καλάσνικοφ, δυό πιστόλια και περισσότερες από 1.500 σφαίρες είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- τα έως στιγμής αποτελέσματα μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στο χωριό Ατσιπάδες του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου.
Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 5:30 το πρωί, όταν μεγάλη δύναμη της αστυνομίας, παρουσία ανδρών των ειδικών δυνάμεων, του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου και δύο εισαγγελέων έκαναν έφοδο στο σπίτι και την αποθήκη οικογένειας κτηνοτρόφων, που έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές, και βρήκαν τα βαρέλια με το χασίς, όπλα και σφαίρες.
Ακολούθησαν έρευνες των αστυνομικών σε έξι ακόμη σπίτια, όπου και εκεί έχουν βρεθεί όπλα και σφαίρες.
Η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο έξι άτομα, ενώ αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων, που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα