Παντρεύτηκε τον άνδρα που καταδικάστηκε για το φόνο της δίδυμης αδελφής της
Ένας γάμος που δεν έτυχε της αποδοχής ούτε της οικογένειας της νύφης, αλλά ούτε και της τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην Αργεντινή. Η Έντιθ Κάσας νυμφεύθηκε με πολιτικό γάμο τον Βίκτορ Κινγκολάνι, τον άνδρα που έχει καταδικαστεί για το φόνο της δίδυμης αδελφής της, Γιοχάνα, πριν από δύο χρόνια.
Ένας γάμος που δεν έτυχε της αποδοχής ούτε της οικογένειας της νύφης, αλλά ούτε και της τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην Αργεντινή.
Η Έντιθ Κάσας νυμφεύθηκε με πολιτικό γάμο τον Βίκτορ Κινγκολάνι, τον άνδρα που έχει καταδικαστεί για το φόνο της δίδυμης αδελφής της, Γιοχάνα, πριν από δύο χρόνια.
Η Έντιθ πιστεύει ότι ο Βίκτορ είναι αθώος και ότι αυτό θα αποδειχθεί όταν εκδικαστεί η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.
Η μητέρα της Έντιθ θεωρεί ότι η κόρη της έχει χάσει τα λογικά της και επιχείρησε να ματαιώσει το γάμο.
Εντούτοις, τοπικός δικαστής αποφάνθηκε ότι η 23χρονη Έντιθ είναι σε θέση να λάβει αποφάσεις για τη ζωή της.
Ένα οργισμένο πλήθος είχε μαζευτεί έξω από το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η σύντομη τελετή, εκφράζοντας την αποδοκιμασία του με πέτρες και αυγά.
Οι νεόνυμφοι χρειάστηκε να περιμένουν ώρες μέχρι να διαλυθεί το πλήθος, προκειμένου να βγουν από κτίριο.
Όταν βγήκαν, η αστυνομία ξαναπέρασε τις χειροπέδες στον Βίκτορ και τον οδήγησε και πάλι στη φυλακή, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης 13 ετών.
Η Γιοχάνα Κάσας βρέθηκε νεκρή το 2010 σε ένα χωράφι με δύο σφαίρες στο στήθος. Ο 28χρονος Βίκτορ ήταν ο πρώην φίλος της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
- Δεκατρείς σφαίρες πισώπλατα
- Η άνοδος των «γκρι διαζυγίων»: Γιατί οι Baby Boomers αφήνουν πίσω το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»
- Ο Θοδωρής Φέρρης τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη σε μια ξεχωριστή συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού
- Άργος: Απολογούνται την Παρασκευή οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν 20χρονο στο κεφάλι – Έριξαν καταιγισμό από σφαίρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)









![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442