Φωτογραφίες και e-mail του Τζ.Μπους του πρεσβύτερου δημοσίευσε χάκερ
Η Μυστική Υπηρεσία, που προστατεύει τους προέδρους των ΗΠΑ, πρόκειται να ερευνήσει την υπόθεσης παραβίασης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πρώην προέδρου Τζορτζ Χέρμπερτ Μπους από άγνωστο δράστη ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφίες στο Ίντερνετ. Θα ερευνηθεί ακόμη αν υπάρχει παραβίαση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε άλλα μέλη της οικογένειας του πρώην προέδρου ή στο φιλικό του περιβάλλον.
Η Μυστική Υπηρεσία, που προστατεύει τους προέδρους των ΗΠΑ, πρόκειται να ερευνήσει την υπόθεσης παραβίασης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πρώην προέδρου Τζορτζ Χέρμπερτ Μπους από άγνωστο δράστη ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφίες στο Ίντερνετ.
Θα ερευνηθεί ακόμη αν υπάρχει παραβίαση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε άλλα μέλη της οικογένειας του πρώην προέδρου ή στο φιλικό του περιβάλλον.
Η ιστοσελίδα Smocking Gun δημοσίευσε φωτογραφίες και e-mail που αφορούν την πρόσφατη νοσηλεία του Μπους για βρογχίτιδα.
Στα e-mail εκφράζεται ανησυχία για την υγεία του 88χρονου σήμερα Μπους ενώ καταγράφεται και ένα προσωπικό μήνυμα που του έστειλε ο νυν πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα.
Δημοσιεύτηκε ακόμη κατάλογος με διευθύνσεις κατοικιών (με ημερομηνία Οκτώβριος 2012), αριθμοί κινητών τηλεφώνων, διευθύνσεις e-mail που αφορούν το Τζορτζ Μπους, τον γιο του και επίσης πρόεδρο Τζορτζ Ο. Μπους και άλλους συγγενείς τους.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν με υδατογράφημα με το όνομα προφανώς του χάκερ που είναι Guccifer, ένας συνδυασμός των λέξεων Gucci και Lucifer (Εωσφόρος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην Ελλάδα, άγχος και δουλειά πάνε χέρι-χέρι – Που στην Ευρώπη βιώνουν οι εργαζόμενοι περισσότερο στρες;
- Πώς λειτουργούν ως μπούμερανγκ στην κυβέρνηση οι χειρισμοί της για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Einstürzende Neubauten: Όταν ο θόρυβος μεταμορφώνεται σε τέχνη
- Πάσχα: Οι γυναίκες ήταν οι πρώτες που κήρυξαν την Ανάσταση – Αλλά η θέση τους στην Εκκλησία παραμένει αμφιλεγόμενη
- AI: Ο φίλος που δεν διαφωνεί ποτέ μαζί σου – Μήπως η τεχνητή νοημοσύνη μας κάνει πιο εγωιστές;
- Υποκλοπές: Το πόρισμα που εκθέτει τη ΝΔ και το who is who των εισαγγελέων που θα κληθούν να κάνουν έρευνα



