Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σισικό και Μπουμσόνγκ έβαλαν το... χεράκι τους στο Αστέρας - ΠΑΟ 2-2

Σισικό και Μπουμσόνγκ έβαλαν το… χεράκι τους στο Αστέρας – ΠΑΟ 2-2

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Περόνε με πέναλτι «έγραψε» το Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 2-2 και «γλίτωσε» την ομάδα του από την πρώτη εφετινή της εντός έδρας ήττα. Στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας οι «πράσινοι» με δύο γκολ του Σισοκό (6΄, 72΄) κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, αλλά το λάθος του Μπουμσόνγκ έδωσε τη δυνατότητα στον Αργεντινό να «σώσει την παρτίδα» για τους Αρκάδες, οι οποίοι προσωρινά είχαν ισοφαρίσει με τον Ράγιος στο 26΄.

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Περόνε με πέναλτι «έγραψε» το Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 2-2 και «γλίτωσε» την ομάδα του από την πρώτη εφετινή της εντός έδρας ήττα.

Στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας οι «πράσινοι» με δύο γκολ του Σισοκό (6΄, 72΄) κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, αλλά το λάθος του Μπουμσόνγκ έδωσε τη δυνατότητα στον Αργεντινό να «σώσει την παρτίδα» για τους Αρκάδες, οι οποίοι προσωρινά είχαν ισοφαρίσει με τον Ράγιος στο 26΄.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τον Παναθηναϊκό, καθώς μόλις στο στο 6ο λεπτό, από ασίστ του Σο, ο Σισοκό κατέβασε ωραία τη μπάλα ξέφυγε από τον Πιπίνη και με άψογο πλασέ πέτυχε το 0-1. Το γκολ «έδωσε φτερά» στους «πράσινους» που «άγγιξαν» το 2-0 στο 21΄, όταν ο Ράγιος έδιωξε πάνω στη γραμμή την καρφωτή κεφαλιά του Σο.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους και στην πρώτη φορά που «πάτησαν περιοχή» με αξιώσεις έφτασαν στην ισοφάριση. Από βαθιά μπαλιά του Ντε Μπλάσις, ο Περόνε έφυγε «στην πλάτη» του Μπουμσόνγκ, την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Ράγιος, ο οποίος με «κεραυνό» άφησε «άγαλμα» τον Καρνέζη (1-1 στο 26΄).

Ο Αστέρας ανέλαβε τα ηνία του ματς στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, δεν έχασε, πάντως, τη μεγάλη ευκαιρία, όπως επίσης και ο Παναθηναϊκός, που μετά το 20ό λεπτό «έριξε» την απόδοσή του.

Ο Αστέρας δεν…βγήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος και στο 72΄ με το εξαιρετικό γκολ του Σισοκό πήρε το προβάδισμα (2-1). Ο Αφρικανός πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό αριστερό σουτ την «κάρφωσε» στα δίχτυα του Φούλοπ που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι «πράσινοι» ήλεγξαν το ματς και δεν κινδύνεψαν ούτε μία φορά, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Στο 92΄ ο Καρνέζης έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Περόνε από το σημείο του πέναλτι, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μαυρίας σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Φούλοπ πλάσαρε πάνω από το δοκάρι.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, από σέντρα του Ράγιος και λάθος του Μπουμσόνγκ (χέρι) ο Γιάχος υπέδειξε πέναλτι. Ο Περόνε, στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, εκτέλεσε ψύχραιμα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 (8 νίκες και 2 ισοπαλίες το ρεκόρ του Αστέρα στην Τρίπολη).

Διαιτητής: Αθ. Γιάχος (Χίος)
Κίτρινες: Ντε Μπλάσις – Βελάσκες, Βιτόλο, Σο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης):
Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης (46΄ Φορμίκα), Αλβάρες, Ουσέρο (76΄ Έγκον), Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (62΄ Κάφα), Περόνε

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάμπρι):
Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βελάσκες (46΄ Τριανταφυλλόπουλος), Μπουμσονγκ, Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Ζέκα (+90΄ Μαυρίας), Καζιγιάμα (66΄ Φουρλάνος), Σισοκό, Τοτσέ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024