Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προπονείται με την Άρσεναλ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προπονείται με την Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προπονείται με την ομάδα της Άρσεναλ, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης του 37χρονου μέσου. Ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων ανά την υφήλιο, ωστόσο ο προπονητής των «κανονιέρηδων» ξεκαθάρισε ότι οι Λονδρέζοι δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς.

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προπονείται με την ομάδα της Άρσεναλ, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης του 37χρονου μέσου.

Ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων ανά την υφήλιο, ωστόσο ο προπονητής των «κανονιέρηδων» ξεκαθάρισε ότι οι Λονδρέζοι δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς.

«Ζήτησε να έρθει εδώ και να δουλέψει πάνω στη φυσική κατάστασή του. Δεν έχει κάνει οτιδήποτε για πολύ, πολύ καιρό. Έρχεται εδώ και προσπαθεί να ξαναβρεί τη φόρμα του. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψει.

Έρχεται εδώ καθαρά για προπονητικό σκοπό. Εμείς είμαστε ανοιχτοί για ανθρώπους, οι οποίοι συμπεριφέρονται καλά, όταν έρχονται εδώ, και οι οποίοι έχουν προσφέρει σπουδαία υπηρεσία για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Πάντα προσπαθείς να βοηθήσεις», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024