Ο ΟΦΗ μάζεψε όλα τα βραβεία της 18ης αγωνιστικής
Σε... θρίαμβο του ΟΦΗ εξελίχθηκε η ψηφοφορία για τα βραβεία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Πολυτιμότερος παίκτης με ποσοστό 70.86% αναδείχθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και καλύτερο γκολ του Ανδρέα Λαμπρόπουλου!
Σε… θρίαμβο του ΟΦΗ εξελίχθηκε η ψηφοφορία για τα βραβεία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Πολυτιμότερος παίκτης με ποσοστό 70.86% αναδείχθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης (ακολούθησαν ο Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρας Τρίπολης με 19.80% και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος του Πανθρακικού με 9.34%).
Παράλληλα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος εξασφάλισε το βραβείο για το καλύτερο γκολ με το συντριπτικό 85.26% (8.49% για τον Χοσέ Τοτσέ του Παναθηναϊκού και 6.25% για τον Τζαμέλ Αμπντούν του Ολυμπιακού).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
