Αμφίβολος ο Κατσουράνης για τη ρεβάνς με τη Καλλιθέα
Δυσάρεστα τα νέα για τον Γιώργο Δώνη στην προπόνηση της Τρίτης, αφού Κώστας Κατσουράνης δεν κατάφερε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Ο αρχηγός της Εθνικής, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στον αστράγαλο και έτσι την Τετάρτη θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα στην Τούμπα.
Δυσάρεστα τα νέα για τον Γιώργο Δώνη στην προπόνηση της Τρίτης, αφού Κώστας Κατσουράνης δεν κατάφερε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.
Ο αρχηγός της Εθνικής, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στον αστράγαλο και έτσι την Τετάρτη θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα στην Τούμπα.
Ο Κατσουράνης θα προσπαθήσει στην προπόνηση της Τετάρτης να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Όσον αφορά τον Λάζαρ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα.
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησαν οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Λίαμ Λόρενς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά αλλά θα υποβληθούν σε εξετάσεις την Τετάρτη (23/1).
Από εκεί και πέρα μπήκε στο πρόγραμμα ο Κοστίν Λάζαρ ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχε στο καλάμι, ενώ εκτός έμεινε ο Γιώργος Γεωργιάδης και φαίνεται πως δεν θα είναι ετοιμοπόλεμος για την ρεβάνς του Κυπέλλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός και η καλημέρα με Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και την κούπα της Euroleague (pic)
- Μάης 2024 – Μάης 2026: Τρία θρυλικά χρόνια, δύο ευρωπαϊκά… εντός έδρας και 37 τρόπαια
- O απίθανος Εβάν Φουρνιέ – Όλοι οι πόντοι του MVP στον μεγάλο τελικό (vid)
- «Χρυσός» ο 37ος ελληνικός τελικός στα Κύπελλα Ευρώπης μπάσκετ
- Αυτή είναι η Κανέλλα Χρυσονίδου στην οποία ο Ολυμπιακός αφιέρωσε τη Euroleague
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442