Μετά το μονό και τον αποκλεισμό του στον 3ο γύρο, ήρθε και ο αποκλεισμός στο διπλό για τον Μάρκο Παγδατή στο Οpen της Αυστραλίας. Ο Κύπριος πρωταθλητής (Νο 35 στον κόσμο) με τον παρτενέρ του, τον Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 41), γνώρισαν την ήττα με 2-0 σετ, (7-6 και 7-6), από τους Κολομβιανούς Χουάν Σεμπαστιάν Καμπάλ (Νο 418) και Ρόμπερτ Φάρα (Νο 207).
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.