Τον Ολυμπιακό, θα βραβεύσει ο Απόλλων, στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης (17:00) στην Πάτρα για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Οι Αχαιοί θα βραβεύσουν τους «ερυθρόλευκους» για την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας στις 13 Μαϊου πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη, ενώ θα τιμηθεί και ο πρώην παίκτης τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Απόλλωνα, Ντούσαν Βούκσεβιτς για την πολύχρονη προσφορά του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, ο Ζαν Μοντέρο προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, παρά τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια που φέρεται να του προσφέρει η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη.
Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την Κάρτα Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2026-27, καθώς επίσης και για την συλλεκτική κάρτα φιλάθλου των 102 ετών.
Η «Repubblica» αποκαλύπτει αίτημα του Γιοβάνοβιτς για νέα αντίπαλο – Έντονη δυσαρέσκεια στην ελληνική πλευρά για το ενδεχόμενο η Ιταλία να παραταχθεί με την U21 του Μπαλντίνι