Αναστέλλει τις παραδόσεις των Dreamliner η Boeing
Η Boeing ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά τις παραδόσεις του 787 Dreamliner, περιμένοντας τις οδηγίες από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) για το πώς θα ξεπεραστούν οι ανησυχίες για την ασφάλεια του συγκεκριμένου τύπου αεροσκαφών. Η παραγωγή του μοντέλου, πάντως, συνεχίζεται κανονικά.
Η Boeing ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά τις παραδόσεις του 787 Dreamliner, περιμένοντας τις οδηγίες από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) για το πώς θα ξεπεραστούν οι ανησυχίες για την ασφάλεια του συγκεκριμένου τύπου αεροσκαφών.
Η εταιρεία πάντως διευκρίνισε ότι η παραγωγή του 787 Dreamliner θα συνεχιστεί. «Η παραγωγή του 787 συνεχίζεται», ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μαρκ Μπίρτελ, σημειώνοντας ότι δεν θα παραδοθεί κανένα 787 έως ότου η FAA εγκρίνει με οδηγία της, την αξιοπλοΐα των αεροσκαφών
Το πρόβλημα στις μπαταρίες των αεροσκαφών οδήγησε πολλές αεροπορικές εταιρείες να καθηλώσουν τα αεροσκάφη αυτού του τύπου. Αλλά και Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) απαγόρευσε νωρίτερα όλες τις πτήσεις των αεροσκαφών 787 Dreamliner σε όλο τον κόσμο εξαιτίας των προβλημάτων που διαπιστώθηκαν στην μπαταρία και έκαναν τα αεροσκάφη μη αξιόπιστα για πτήση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μαρόκο: Πάνω από 140.000 άνθρωποι απομακρύνονται εσπευσμένα από τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών
- Ιράν: Ο Λευκός Οίκος υπενθυμίζει ότι ο Τραμπ έχει «πολλές επιλογές» στη διάθεσή του «πέρα από τη διπλωματία»
- Λούκα Κατσέλη: Σημαντική η απόφαση του Αρείου Πάγου για την οικονομική επιβίωση χιλιάδων δανειοληπτών
- Ιράν: Στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ θα θυσιαστεί ο ιρανικός λαός, φοβάται ο Τζαφάρ Παναχί
- Τζέφρι Επσταϊν – Νορβηγία: Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Γιάγκλαντ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
