Τελετή στη μνήμη του δολοφονημένου Πακιστανού μετανάστη στην πλατεία Κοτζιά
Μέλη της πακιστανικής κοινότητας προσευχήθηκαν στην πλατεία Κοτζιά για τη μνήμη του 27χρονου Πακιστανού μετανάστη, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη στα Πετράλωνα. Περίπου 300 Πακιστανοί είχαν μεταφέρει στην πλατεία Κοτζιά και το φέρετρο με τη σορό του θύματος, ενώ τήρησαν και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 27χρονου.
Μέλη της πακιστανικής κοινότητας προσευχήθηκαν στην πλατεία Κοτζιά για τη μνήμη του 27χρονου Πακιστανού μετανάστη, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη στα Πετράλωνα.
Περίπου 300 Πακιστανοί είχαν μεταφέρει στην πλατεία Κοτζιά και το φέρετρο με τη σορό του θύματος, ενώ τήρησαν και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 27χρονου.
Η τελετή στη μνήμη του νεαρού μετανάστη πραγματοποιήθηκε πριν από την συγκέντρωση στην Ομόνοια για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Στη συνέχεια ενώθηκαν με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Ομονοίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Πακιστανός είχε δολοφονηθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης στα Πετράλωνα, την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατό του στη δουλειά του.
Οι δύο δράστες, Έλληνες ηλικίας 25 και 29 ετών, επιτέθηκαν στον 27χρονο και ο ένας τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές
- Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τραπεζίτες της Ευρώπης

