Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους λόγω της απεργίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί της Παρασκευής η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στο Μετρό (γραμμές 2,3), τον ΗΣΑΠ (γραμμή 1) και το Τραμ. Την κατάσταση στους δρόμους δυσχεραίνει και η βροχή που πέφτει σε αρκετές περιοχές της Αττικής.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί της Παρασκευής η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στο Μετρό (γραμμές 2,3), τον ΗΣΑΠ (γραμμή 1) και το Τραμ.
Την κατάσταση στους δρόμους δυσχεραίνει και η βροχή που πέφτει σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή στην Ανατολική Στερεά (και την Αττική) την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο που, όπως επισημαίνουν, καταργεί αυτομάτως τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ).
Το Σωματείο των εργαζομένων (ΣΕΛΜΑ), με ανακοίνωσή του ζητάει την κατανόηση του επιβατικού κοινού και κάνει λόγο γα προσχηματικό διάλογο.
«Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου, όπου αποδείχτηκε προσχηματικός. Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, έστω και την ύστατη στιγμή να κατανοήσει τις ιδιαιτερότητες του εργασιακού καθεστώτος» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Στη ΜΕΘ 40χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι
- Ολυμπιακός σε Πολονάρα: «Σε ευχαριστούμε για το παράδειγμα που έδωσες με τη δύναμη και το πνεύμα σου»
- Κεφαλονιά: Πώς έμαθε η μητέρα της Μυρτούς ότι η κόρη της ήταν νεκρή – Σπαρακτική η περιγραφή της
- Emily in Paris: Απόβαση στην Ελλάδα – Γυρίσματα στις Κυκλάδες, Λάκης Γαβαλάς και το ρίσκο του screen tourism
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου
- Δήμος Φιλιατών: Αίτημα για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στις Πανελλαδικές για τους μαθητές της περιοχής

