Στη Σύνοδο Κορυφής της 7ης Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί η συζήτηση για τον προϋπολογισμό
Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεχίσουν τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της περιόδου 2014-2020 στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, στις 7-8 Φεβρουαρίου, είπαν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι την Πέμπτη.
Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεχίσουν τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της περιόδου 2014-2020 στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, στις 7-8 Φεβρουαρίου, είπαν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι την Πέμπτη.
Ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων έληξε τον περασμένο Νοέμβριο, χωρίς συμφωνία για τον πενταετή προϋπολογισμό ύψους 1 τρισ. ευρώ περίπου.
«Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις από εκεί που σταμάτησαν την τελευταία φορά», είπε ο αξιωματούχος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442