Υπεγράφη σύμβαση για την ανάπτυξη ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος του ΔΣΑ
Σύμβαση για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία Αλληλεπιδραστικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Προδικασίας – On Line Εξυπηρέτηση Δικηγόρων, Δικαστών, Πολιτών» υπέγραψε η SingularLogic με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Το έργο -ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 13 μηνών.
Σύμβαση για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία Αλληλεπιδραστικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Προδικασίας – On Line Εξυπηρέτηση Δικηγόρων, Δικαστών, Πολιτών» υπέγραψε η SingularLogic με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Το έργο -ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 13 μηνών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο έχει ως στόχο τη διασφάλιση αφενός των ηλεκτρονικών συναλλαγών, της είσπραξης και της απόδοσης πόρων και αφετέρου της ασφαλούς και νόμιμης ηλεκτρονικής κατάθεσης του δικογράφου, το οποίο αποτελεί το πρώτο θεμελιώδες βήμα στην ηλεκτρονική δικαιοσύνη.
Επίσης, περιλαμβάνει την ανάπτυξη των εφαρμογών, την παροχή εξοπλισμού, καθώς και την παροχή υπηρεσιών ψηφιοποίησης και μετάπτωσης δεδομένων, εκπαίδευσης και υποστήριξης.
Το έργο, που θα ολοκληρωθεί εντός 13 μηνών, όπως επισημαίνει η εταιρεία, αποτελεί έργο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών, την υποστήριξη της Πολιτείας στην άσκηση πολιτικής, τον περιορισμό των δαπανών και την ορθολογικότερη διαχείριση και αξιοποίηση των διαθέσιμων ανθρώπινων πόρων της δημόσιας διοίκησης, συντελώντας ουσιαστικά στην απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών απονομής της δικαιοσύνης.
Το κόστος του έργου φτάνει τα 3.311.503 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Η σύμβαση με την εταιρεία υπεγράφη μετά από δημόσιο διαγωνισμό, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Για πρώτη φορά πράσινο φως για «φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι»
- Ο Μικ Τζάγκερ λέει ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό στο να μεγαλώνεις»
- Η επιστήμη ξέρει γιατί σήμερα νιώθουμε πιο πολύ νοσταλγία από ποτέ
- Κόμματα: Στην κινούμενη άμμο του πολιτικού σκηνικού
- Η Silicon Valley στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Το «Godzilla» Ελ Νίνιο και το νέο σοκ που απειλεί τις τιμές των τροφίμων
- Η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί ένα νέο ταξικό χάσμα: Οι έχοντες, οι μη έχοντες και οι μη γνωρίζοντες
- Το νέο μουσείο του Τζορτζ Λούκας στο Λος Άντζελες προσφέρει δωρεάν είσοδο στους κατοίκους της γειτονιάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442