Πτώση στους χρηματιστηριακούς δείκτες σε Ευρώπη και Γουόλ Στριτ την Τρίτη
Σε αρνητικό έδαφος γύρισαν την Τρίτη οι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και στη Γουόλ Στριτ χωρίς πάντως σημαντικές απώλειες.
Σε αρνητικό έδαφος γύρισαν την Τρίτη οι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και στη Γουόλ Στριτ.
Πτωτικά για άλλη μία ημέρα κινήθηκε ο Dow Jones που διαμορφώθηκε στις 13.328,92 μονάδες (-0,41%) όπως και ο Standard and Poor’s 500 που έκλεισε στις 1.457,15 μονάδες (-0,32%).
Ο Nasdaq έκλεισε στις 3.091,81 μονάδες με πτώση 0,23%.
Στο Λονδίνο ο FTSE υποχώρησε 0,18% στις 6.053,63 μονάδες ενώ πτωτικά κινήθηκε και ο DAX στη Φρανκφούρτη που έκλεισε στις 7.695,83 μονάδες (-0,48%).
Οριακή η πτώση στο Παρίσι (-0,03%) όπου ο CAC διαμορφώθηκε στις 3.705,88 μονάδες. Αντίθετα, περιορισμένα ήταν τα κέρδη στη Ζυρίχη όπου ο SMI έκλεισε στις 7.074,52 μονάδες με άνοδο 0,36%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442