Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτογραφικό ντεμπούτο για την 27χρονη αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι

Φωτογραφικό ντεμπούτο για την 27χρονη αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι

Με... αέρα Πρώτης Κυρίας ποζάρει στο φακό η 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το χριστουγεννιάτικο γεύμα που παρατέθηκε στην πρώην «αμαρτωλή» βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Άρκορε. Η Ναπολιτάνα αρραβωνιαστικιά του 76χρονου Καβαλιέρε έχει «αποκηρύξει» τις εμφανίσεις της ως σόου γκερλ στην καλτ τηλεοπτική εκπομπή Telecafone και φωτογραφίζεται με λευκό ταγέρ στο γιορτινό τραπέζι γύρω από το οποίο συγκεντρώθηκε η οικογένεια Μπερλουσκόνι.

Με… αέρα Πρώτης Κυρίας ποζάρει στο φακό η 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το χριστουγεννιάτικο γεύμα που παρατέθηκε στην πρώην «αμαρτωλή» βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Άρκορε.

Η Ναπολιτάνα αρραβωνιαστικιά του 76χρονου Καβαλιέρε έχει «αποκηρύξει» τις εμφανίσεις της ως σόου γκερλ στην καλτ τηλεοπτική εκπομπή Telecafone και φωτογραφίζεται με λευκό ταγέρ και κόκκινες γόβες στο γιορτινό τραπέζι όπου κάθισε μαζί με την οικογένεια του Μπερλουσκόνι.

«Έχουμε 49 χρόνια διαφορά. Είναι όμορφη εξωτερικά και ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά. Είναι μια κοπέλα με ηθικές αξίες και τώρα μαζί της δεν νοιώθω πλέον μόνος»… Με αυτά τα λόγια έχει συστήσει ο Μπερλουσκόνι στους Ιταλούς την Φραντσέσκα Πασκάλε.

Και παρά τον προεκλογικό «πυρετό» που επικρατεί στην Ιταλία, το φωτογραφικό ντεμπούτο της Φραντσέσκα έχει την… τιμητική του στα μέσα ενημέρωσης.

Το χριστουγεννιάτικο γεύμα στο Άρκορε δόθηκε μόλις τρεις ημέρες πριν εκδοθεί η δικαστική απόφαση που υποχρεώνει τον Καβαλιέρε να καταβάλει διατροφή ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ το μήνα στην πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024