Οι βασικοί διαπραγματευτές για την αγορά ελληνικών ομολόγων το 2013
Είκοσι δύο πιστωτικά ιδρύματα θα μετέχουν το 2013 στην Ηλεκτρονική Δευτερογενή Αγορά Τίτλων (ΗΔΑΤ) με την ιδιότητα του βασικού διαπραγματευτή, σύμφωνα με την κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Είκοσι δύο πιστωτικά ιδρύματα θα μετέχουν το 2013 στην Ηλεκτρονική Δευτερογενή Αγορά Τίτλων (ΗΔΑΤ) με την ιδιότητα του βασικού διαπραγματευτή (Primary Dealers),σύμφωνα με την κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, η Τράπεζα της Ελλάδος η ομάδα των βασικών διαπραγματευτών (primary dealers) θα αποτελείται από τις: ALPHA BANK, BANCA IM, BARCLAYS BANK, BNP PARIBAS, CITIGROUP, CREDIT SUISSE, DEUTSCHE BANK, EUROBANK, EMPORIKI BANK, GOLDMAN SACHS, HSBC, ING, JP MORGAN, MERRILL LYNCH, ΜORGAN STANLEY, NATIONAL BANK, NOMURA INTERNATIONAL, PIRAEUS BANK, ROYAL BANK OF SCOTLAND, SOCIETE GENERALE, UBS, UNICREDIT BANK AG (MILAN).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;

