Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δύο νεκροί και 11 τραυματίες από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Μιανμάρ

Δύο νεκροί και 11 τραυματίες από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Μιανμάρ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων στην ανατολική Μιανμάρ όταν αεροσκάφος της εταιρείας Air Bagan που πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση έκανε αναγκαστική προσγείωση σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο του Χέχο. Το ένα θύμα είναι ένα 11χρονο παιδί που επέβαινε στο αεροσκάφος, ενώ το δεύτερο θύμα ένας μοτοσικλετιστής που χτυπήθηκε από το αεροπλάνο την ώρα της αναγκαστικής προσγείωσης.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων στην ανατολική Μιανμάρ όταν αεροσκάφος της εταιρείας Air Bagan που πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση έκανε αναγκαστική προσγείωση σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο του Χέχο.

Στο αεροσκάφος, ένα Fokker-100, επέβαιναν συνολικά 65 άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι. Οι τέσσερις από τους 11 τραυματίες είναι τουρίστες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Πληροφοριών, γύρω στις 9 το πρωί, τοπική ώρα, το αεροσκάφος προσγειώθηκε κοντά στη Λίμνη Ινλέ επειδή εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε έναν από τους κινητήρες του και δεν προλάβαινε να φτάσει στον προορισμό του, στο αεροδρόμιο του Χέχο.

Από την πρόσκρουση στο έδαφος το αεροπλάνο κόπηκε στα δύο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν εγκαίρως, εκτός από έναν 11χρονο που βρέθηκε κατόπιν νεκρός στα συντρίμμια. Το δεύτερο θύμα είναι ένας μοτοσικλετιστής που χτυπήθηκε από το αεροσκάφος.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γε Μιν Όο είπε ότι «μόνο οι δύο πιλότοι ξέρουν αλλά δεν μπορούμε να τους ρωτήσουμε γιατί είναι τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024