Για έκτη διαδοχική χρονιά και ένατη συνολικά, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα παλέψουν στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ. Οι Ερυθρόλευκοι μετέτρεψαν σε προπόνηση τον αγώνα με στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα της οποίας επικράτησαν με 87-55, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε παρά την κακή του απόδοση με 66-56 του ΚΑΟ Δράμας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αφού ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και πήγε στον νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μαγνητική, η οποία τελικά δεν έδειξε κάτι σοβαρό και ο αρχηγός του ΠΑΟ θα παίξει κανονικά απέναντι στην Ζαλγκίρις.
87-55, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε παρά την κακή του απόδοση με 66-56 του ΚΑΟ Δράμας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αφού ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και πήγε στον νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μαγνητική, η οποία τελικά δεν έδειξε κάτι σοβαρό και ο αρχηγός του ΠΑΟ θα παίξει κανονικά απέναντι στην Ζαλγκίρις.
&source=in.gr">
Για έκτη διαδοχική χρονιά και ένατη συνολικά, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα παλέψουν στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ.
Οι Ερυθρόλευκοι μετέτρεψαν σε προπόνηση τον αγώνα με στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα της οποίας επικράτησαν με 87-55, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε παρά την κακή του απόδοση με 66-56 του ΚΑΟ Δράμας.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αφού ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και πήγε στον νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μαγνητική, η οποία τελικά δεν έδειξε κάτι σοβαρό και ο αρχηγός του ΠΑΟ θα παίξει κανονικά απέναντι στην Ζαλγκίρις.
Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΕΟΚ, ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, αντί στις 17 Φεβρουαρίου, όπως είχε αρχικά οριστεί. Οι τελικοί των αιωνίων Στο ίδιο έργο θεατές… Για έκτη διαδοχική χρονιά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας (10/2), με τους «πράσινους» βέβαια να μην είναι μόνο οι πολυνίκεις του θεσμού (13 κύπελλα), αλλά να έχουν και το πάνω χέρι στις «αιώνιες» αναμετρήσεις στην τελική φάση του θεσμού (σε 8 τελικούς έχουν 6 νίκες).
Ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να συνεχίσει στην παρθενική παρουσία του Αργύρη Πεδουλάκη σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας το έργο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (7 κύπελλα: 2003, 05, 06, 07, 08, 09, 2012) και να υπερασπιστεί την περσινή 13η κατάκτηση.
Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν, επίσης με έναν «πρωτάρη» προπονητή σε τελικό του θεσμού, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το 10ο τρόπαιο και την επιστροφή στις στέψεις μετά τις διαδοχικές κατακτήσεις τις σεζόν 2010 και 2011.
Αναλυτικά:
ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1976 ΕΩΣ ΤΟ 1994 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 6 ΝΙΚΕΣ – 2 ΗΤΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2 ΝΙΚΕΣ – 6 ΗΤΤΕΣ
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Στέφανος Σακελλαρίδης έκανε το 2/2 στα προκριματικά του τουρνουά του Βουκουρεστίου (ATP 250) και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο του τουρνουά.
Από τον Ρούμπεν Αμορίμ έως τον Ιγκόρ Τούντορ, η έλλειψη υπομονής στους πάγκους της Αγγλίας εκτοξεύει τα οικονομικά βάρη των συλλόγων και αναδεικνύει μια βαθύτερη κρίση στρατηγικής
Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ, εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας και μακροβιότερος πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας