Δεύτερη αγωγή του Ανδρέα Α. Παπανδρέου κατά Πάνου Καμμένου
Νέα αγωγή, τη δεύτερη για την ίδια υπόθεση, εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, κατέθεσε ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Νέα αγωγή, τη δεύτερη για την ίδια υπόθεση, εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, κατέθεσε ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι συνεχίζει τον πόλεμο λάσπης εναντίον του, με ψευδείς ισχυρισμούς, εμπλέκοντας το όνομά του σε «σε ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο πωλήσεων CDS» όπως υποστηρίζει σε δήλωσή του.
Λόγω του ότι η πρώτη αγωγή δεν έχει εκδικαστεί ακόμα, όχι με υπαιτιότητα δική του (όπως ο ίδιος σημειώνει), ο κ. Παπανδρέου κατέθεσε τη δεύτερη αγωγή και ζητεί τη συνεκδίκαση των δύο αγωγών, λόγω του κοινού τους αντικειμένου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αιμίλιος Χειλάκης: Τι λέει για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί
- Στη κόλαση της Συρίας επιστρέφει η ΕΕ τους μετανάστες – Δίνει 620 εκ. ευρώ στον αλ Σαράα να τους «φροντίσει»
- Η κυβέρνηση έχει ήδη ηττηθεί στη σύγκρουση με τους αγρότες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Κέντρικ Ναν για το «διπλό» στο Μόναχο
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός, καθυστερήσεις στην Αττική οδό
- Σε ελληνικά νερά σήμερα ο «Κίμων», η πρώτη ελληνική φρεγάτα «Belharra»

