Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εικόνες και πρόσωπα μιας Ελλάδας σε κρίση από το φακό του Reuters

Εικόνες και πρόσωπα μιας Ελλάδας σε κρίση από το φακό του Reuters

Τα πρόσωπα και οι εικόνες της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής κρίσης στην Ελλάδα αποτυπώθηκαν στο φακό των φωτογράφων του Reuters στο 2012 και προβάλλονται στις εικόνες της χρονιάς, όπως τις επέλεξε το διεθνές πρακτορείο. Πρόσωπα σκυθρωπά, άνθρωποι που πασχίζουν για τον άρτο τον επιούσιο· διαδηλωτές, πορείες και επεισόδια, η πυκνή πολιτική επικαιρότητα που απασχόλησε Έλληνες και ξένους με την άνοδο της ακροδεξιάς. Φωτορεπορτάζ.

Τα πρόσωπα και οι εικόνες της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής κρίσης στην Ελλάδα αποτυπώθηκαν στο φακό των φωτογράφων του Reuters στο 2012 και προβάλλονται στις εικόνες της χρονιάς, όπως τις επέλεξε το διεθνές πρακτορείο.

Πρόσωπα σκυθρωπά, άνθρωποι που πασχίζουν για τον άρτο τον επιούσιο· διαδηλωτές, πορείες και επεισόδια, η πυκνή πολιτική επικαιρότητα που απασχόλησε Έλληνες και ξένους, η άνοδος της ακροδεξιάς.

Η καθημερινότητα που συνεχίζεται παρά την κρίση· εικόνες που δίνουν (κάποιες αθέλητα ίσως) την εντύπωση μιας μεγάλης προσπάθειας κυριαρχούν στο φωτογραφικό αφιέρωμα του Reuters για το 2012. Και μία φωτογραφία μιας γυναίκας στα πρόθυρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ο Γιώργος Καραχάλης, ο Γιάννης Κολεσίδης και ο Γιάννης Μπεχράκης για λογαριασμό του διεθνούς πρακτορείου και οι συνάδελφοί τους που ταξίδεψαν στην Ελλάδα κατέγραψαν την πραγματικότητα μίας χώρας σε κρίση και σε κίνηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024