Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσαετός άρπαξε παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ

Χρυσαετός άρπαξε παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ

Bίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει ένα χρυσαετό ν' αρπάζει ένα παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ, να το σηκώνει μερικά μέτρα από το έδαφος και να το κρατά στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα, πριν το αφήσει να πέσει, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Δείτε το βίντεο.

Bίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει ένα χρυσαετό ν’ αρπάζει ένα παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ, να το σηκώνει μερικά μέτρα από το έδαφος και να το κρατά στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα, πριν το αφήσει να πέσει, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Το βίντεο δείχνει το χρυσαετό, ένα πουλί με ένα άνοιγμα φτερών που φθάνει τα δυο μέτρα, να κάνει κύκλους πάνω από το πάρκο.

Ξαφνικά, το αρπαχτικό κατεβαίνει, αρπάζει το παιδάκι από το μπουφάν, το κρατάει στον αέρα λίγα μέτρα από το έδαφος και ύστερα από μερικά δευτερόλεπτά το αφήνει να πέσει στο χορτάρι.

Στο βίντεο, ακούγεται σοκαρισμένος ο άνδρας που καταγράφει τις σκηνές, ο οποίος κατευθύνεται με την κάμερα στο παιδάκι, το οποίο κλαίει, αλλά δε φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

Ο χρυσαετός είναι το πιο μεγάλο αρπακτικό πουλί της Βόρειας Αμερικής και η ταχύτητά του, όταν «βουτάει» για να αρπάξει τη λεία του, φθάνει τα 240 χλμ. την ώρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024