Χριστούγεννα με σκουπίδια στους δρόμους κινδυνεύει να κάνει η Θεσσαλονίκη
Βουνά σχηματίζουν τα σκουπίδια σε αρκετούς περιφερειακούς δήμους της Θεσσαλονίκης, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, εξαιτίας των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ που αντιδρά στο μέτρο της διαθεσιμότητας. Λόφους σχηματίζουν τα απορρίμματα στους δήμους Θερμαϊκού, Κορδελιού - Ευόσμου και Παύλου Μελά, καθώς είναι μεγάλα τα ποσοστά συμμετοχής των εργαζομένων στις απεργίες.
Βουνά σχηματίζουν τα σκουπίδια σε αρκετούς περιφερειακούς δήμους της Θεσσαλονίκης, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, εξαιτίας των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ που αντιδρά στο μέτρο της διαθεσιμότητας.
Συγκεκριμένα, λόφους σχηματίζουν τα απορρίμματα στους δήμους Θερμαϊκού, Κορδελιού – Ευόσμου και Παύλου Μελά, καθώς είναι μεγάλα τα ποσοστά συμμετοχής των εργαζομένων στις απεργίες.
Οι κινητοποιήσεις των δημοτικών υπαλλήλων διαρκούν για περισσότερο από ένα μήνα, με αποτέλεσμα τόνοι σκουπιδιών να έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους.
Αντίθετα, σε καλή κατάσταση είναι η Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι δήμοι, όπου τα ποσοστά απεργίας είναι χαμηλά, ωστόσο γίνεται έκκληση από τις δημοτικές αρχές προς τους δημότες να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους δρόμους τουλάχιστον έως αύριο, Τετάρτη.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναμένεται να συνεδριάσει και πάλι αύριο, Τετάρτη, για να αποφασίσει τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων.
Σε περίπτωση που σταματήσουν οι απεργίες τότε οι εργαζόμενοι στους τομείς της καθαριότητας θα κληθούν να δουλέψουν σε συνεχείς βάρδιες για να καθαρίσουν οι δρόμοι πριν τα Χριστούγεννα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442